За нас

История

“НИВЕЛ” ООД работи на българския и международния пазар от 1996 година. Дружесвото има богат опит в строително инвестиционния процес.

“Нивел” ООД непрекъснато разширява и усъвършенства дейността си с цел максимално задоволяване изискванията на съвременното строителство. Атестат за нашата работа е удовлетвореността на нашите клиенти. "Нивел"ООД е член на Българската строителна камара от 1998 г.

От 05.03.2004 г. дружеството e сертифицирано по ISO 9001:2000 за въведена система за управление на качеството.

От 14.01.2010 г. дружеството е сертифицирано и по: ISO 9001:2008 ISO 14001:2004 за управления на околната среда BG OHSAS 18001:2007 за здравословни и безопасни условия на труд

Сертифициращ орган: Lloyd's Register Quality Assurance.

Фирмена политика и ценности

nivel about us

Политика на фирмата е гарантиране на качеството чрез постоянен контрол и отговорност. “ НИВЕЛ ” ООД реагира гъвкаво на пазарните очаквания и прилага най-новите технологии и материали в строителството.

Над 150 професионалисти градят идеите на клиентите и репутацията на фирмата.

Актуална политика по качество, управление на околната среда и безопастност на труда може да намерите тук.

Дейност

Опитът на фирмата включва комплексно изграждане и реконструкция на жилищни, обществени и промишлени сгради, хотели и търговски обекти.

nivel about us

НИВЕЛ ООД извършва технически и финансови консултации в областта на строителството, изготвяне на тръжни документи, инвеститорски контрол, проектиране, производство и монтаж на PVC и AL дограма.

Фирмата извършва строителни дейности в страната и чужбина с временно командировани екипи.

Референции